Led TL bedrijfsverlichting

Welkom op Ledtlverlichting.nl.

Over de Econe led tl verlichting

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan het milieu en tegelijkertijd zelf kosten besparen? Dat kan met onze led verlichting. Vanaf nu is de nieuwe Econe led-tl leverbaar. De Econe led voldoet aan alle Nederlandse en Europese normen. Onze led tl-buizen zijn een directe vervanger voor de traditionele fluorescente buizen. Door alleen de starter te verwijderen heeft u een plug-and-play vervanger die minimaal 50% energiebesparing oplevert. U bespaart nog meer als u ook de magnetische of conventionele voorschakelapparaat (VSA) verwijdert. Bereken uw voordeel en zie wat u kunt besparen aan elektriciteitskosten en wat de terugverdientijd is voor uw specifieke situatie.

De Econe led tl buizen maken gebruik van een aluminium printplaat (MPCB) en led-driver. De aluminium printplaat zorgt voor een snelle warmteafgifte van de SMD leds naar de aluminium tl-buis behuizing. Leds met een lagere temperatuur (T-junction) gaan langer mee en degraderen minder snel. De nieuwe energie-efficiënte gepatenteerde led-driver is vervaardigd van semi-conductoren, heeft geen traditionele condensatoren en daardoor dezelfde levensduur als de leds.

De led tl verlichting is leverbaar met een transparante polycarbonate buis, maar ook met een melkglas polycarbonaat. De melkglasbuis heeft eenzelfde look and feel als een traditionele tl buis. De buizen zijn in alle traditionele lengten verkrijgbaar, waaronder 60, 120 en 150cm, en in verschillende kleuren wit.

Energiezuinige led bedrijfsverlichting

Vervang dus zo snel mogelijk uw oude, energieslurpende tl-buizen door onze led tl verlichting. De voordelen van energiezuinige bedrijfsverlichting op een rijtje:

  • geen tot nauwelijks achteruitgang van lichtopbrengst
  • mogelijkheid van het maken van een lichtplan conform arbo-richtlijnen
  • onbreekbare buis; dus ook ideaal voor de voedingsindustrie
  • subsidie led verlichting mogelijk
  • lange levensduur tot wel 50.000 uur
  • helder en rustig licht, goed voor de concentratie van werknemers
  • trekt geen insecten aan
  • geen verkleuring van producten
Afhankelijk van de branduren kunt u uw investering al binnen 1 tot 2 jaar terugverdienen. Bereken uw voordeel en er wordt met de door u ingevulde gegevens een uitgebreide calculatie gemaakt. Let er daarbij op dat u de correcte energieprijzen gebruikt.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met demonstratie van de verlichting voor uw bedrijfspand.

Referenties