Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Led bedrijfsverlichting

Led verlichting voor bedrijven is nog betrekkelijk nieuw, maar zeker in opkomst. Thuis wordt ledverlichting al steeds vaker toegepast, maar in feite heeft ledverlichting voor bedrijven nog veel meer voordelen dan voor particulieren. De overstap naar led bedrijfsverlichting is al heel snel rendabel doordat uw verlichting een hoog aantal branduren heeft.

Voordelen led verlichting bedrijven

Ten opzichte van de huidige tl-verlichting heeft led (tl) verlichting een aantal belangrijke voordelen. U bespaart enorm op de verlichtingskosten door de lange levensduur van led en het minimale verbruik. Ledverlichting gaat tot wel 50.000 branduren mee. Door de lange levensduur hoeft de verlichting ook 3 tot 4 keer minder vervangen te worden, waardoor u ook aanzienlijk op de vervangingskosten bespaart. Denk aan moeilijk te bereiken plekken en het werken met gehuurde kraantjes of stijgers. Dat is met ledverlichting verleden tijd.

Werkwijze bedrijfsverlichting

In de meeste gevallen zijn lichtbronnen 1-op-1 te vervangen door ledverlichting. In ons assortiment vindt u een overzicht van de meestvoorkomende lichtbronnen bij bedrijven.

Veiligheid en keurmerken
Ook de veiligheid van uw zakelijke verlichting is een belangrijk gegeven. Onze bedrijfsverlichting heeft een aantal keurmerken die u verzekeren van een veilige verlichting, waaronder TüV Nord, CE en RoHS. De veiligheid van onze led verlichting voor bedrijven is hiermee gewaarborgd.

Led bedrijfsverlichting voor kantoren, winkels, horeca, (auto)showrooms en bedrijfshallen

Het is tijd om uw energievretende verlichting te vervangen door duurzame, energiebesparende led verlichting voor bedrijven. Uw investering kunt u al binnen 1 jaar terugverdiend hebben. We leveren led tl verlichting, led panels, led downlights en led armaturen inclusief montage en subsidiëringsadvies.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of bekijk onze eerdere opdrachtgevers.

Ook kunt u uw voordeel berekenen of een gratis proefexemplaar aanvragen.

Meer weten?

Referenties