Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Energiezuinige verlichting

Wilt u eenvoudig veel geld besparen op uw bedrijfskosten? Laat uw lampen vervangen door de energiezuinige lampen van Econe. De energiezuinige lampen van Econe werken met de nieuwste LED technologie en besparen hiermee aanzienlijk op uw energieverbruik.

Energiebesparende verlichting

De lampen van Econe zijn energiezuinige LED lampen. Ze geven licht via diodes (light-emitting diodes) en besparen hiermee tientallen procenten op uw energierekening. De aanschaf heeft u hiermee binnen 1 tot 2 jaar terugverdiend. De energiezuinige verlichting op LED gaat tien maal zo lang mee als de gebruikelijke verlichting, zoals tl verlichting en spaarlampen. LED verlichting is daarom de toekomst.

Hoe het werkt

Hoe kunnen de LED lampen zoveel malen energiezuiniger zijn dan andere verlichtingsbronnen? De lampen hebben allereerst minder elektriciteit nodig om licht af te geven. Ze zetten elektriciteit direct om in licht en hierbij gaat geen onnodige stroom verloren. De energiezuinige LED verlichting heeft een halfgeleiderconstructie. Hierdoor wordt het licht gebundeld en wordt deze lichtbundeling vervolgens vergroot door het kristal in de reflector. Zo wordt er meer lichtintensiteit behaald met minder licht. Kortom: er is minder elektriciteit nodig en tevens minder licht voor een gelijke hoeveelheid lichtafgifte.

Bijkomende voordelen van de energiebesparende verlichting:

  • Doordat de lampen geen gloeidraad hebben, gaan ze minder snel stuk
  • De lampen gaan langer mee en brengen hierdoor minder onderhoud met zich mee
  • De lampen geven geen warmte af
  • Door de lagere trilfrequentie van het licht geven LED lampen een rustiger licht
  • U beschermt het milieu met het gebruik van de energiezuinige verlichting

Wilt u ook besparen?

De energiebesparende verlichting middels LED TL lampen zijn gewoon te bevestigen in TL armaturen. U hoeft niet al uw armaturen te vervangen.  

Bereken gemakkelijk uw voordeel online met de energiezuinige verlichting van Econe, met de eerste knop in het linker menu.

Referenties