Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Ervan by Econe

Ervan by Econe is een merk van Ervan Lighting. Ervan Lighting is sinds 2002 specialist op het gebied van LED verlichting voor bedrijven en instanties.

Ervan Lighting

Ervan Lighting levert LED lampen aan bedrijven in Europa, Azië en Amerika. De verlichting van Ervan is bij velen zo geliefd, door de revolutionaire oplossing om op een energiezuinige manier te verlichten. Tegelijkertijd is het licht van de LED lampen van Ervan by Econe erg prettig door de lage trilfrequentie en zijn de LED lampen door de moderne innovaties niet beperkt in hun gebruiksfuncties.

Door lampen van Ervan by Econe op te nemen als verlichting in uw bedrijfsruimten en/of andere panden, profiteert u van een effectieve en efficiënte verlichtingstechniek. Zo gaat uw bedrijf ook op een verantwoorde manier om met de steeds schaarser wordende energiebronnen.

Ervan by Econe is onderdeel van...

Ervan by Econe is een onderdeel van Econe, de importeur van Ervan Lighting in Nederland. De vernieuwde methode van LED verlichting is afkomstig uit Azië. De producten van Ervan by Econe zijn duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend. Energie is niet afkomstig van een onuitputtelijke bron. De duurzame verlichting van Ervan is dan ook een bewuste keuze van Econe. De LED verlichting wordt op een verantwoorde en duurzame manier geproduceerd.

ISO-normen

De lampen van Ervan worden nog steeds dagelijks getest op de optische en elektronische kwaliteit, in het eigen researchcentrum in Azië. Ervan Lighting is ISO-gecertificeerd en voldoet aan alle kwaliteitseisen binnen de ISO-normen.

Referenties