Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Groothandel verlichting

Ledtlverlichting.nl is een verlichting groothandel. Als led groothandel staan wij bekend als importeur van het merk Ervan by Econe. Als groothandel in de verlichtingsindustrie kopen wij onze lampen rechtstreeks in bij de fabrikant. Daarom kunnen wij u goede inkoopprijzen bieden wanneer het gaat om grotere aantallen of projecten. Wij hebben veel kennis en ervaring in de LED-branche en zijn onderscheidend wat betreft prijs-kwaliteitverhouding.

Led groothandel

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan en zijn tevreden klanten van onze verlichtingsgroothandel. Wij bieden als LED groothandel niet alleen LED-lampen aan, maar bieden een complete service. We bekijken wat voor uw bedrijf en uw wensen de beste oplossing is om over te stappen op de energiebesparende wijze van verlichten. We berekenen wat u kunt besparen met het gebruik van onze LED-lampen. Vervolgens installeren wij de lampen bij uw bedrijf en heeft u er verder geen omkijken meer naar. Het onderhoud is minimaal, aangezien de lampen langer meegaan dan enige andere verlichting.

Groothandel verlichting en installatieservice

Ledtlverlichting.nl is een groothandel in de verlichtingsbranche en importeert de revolutionaire LED-lampen van Ervan by Econe. Wij zijn gespecialiseerd in de totale vervanging van LED-lampen van grote bedrijven, retail en bedrijfspanden. Wij helpen u graag bij deze immense klus om over te stappen van tl- of gloeilampverlichting naar de milieuvriendelijke en energiebesparende led-verlichting.

Bereiken nu zelf uw voordeel met LED's van onze groothandel (eerste knop in het linker menu).

Wilt u een offerte of een proefexemplaar van onze led groothandel? Neem dan contact op via de contactpagina.

Referenties