Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Kantoorverlichting

Op het gebied van kantoorverlichting is de afgelopen tijd veel veranderd. Er vindt een overgang plaats van conventionele verlichting naar LED-verlichting. LED-verlichting biedt vele voordelen: het is energiezuinige verlichting en de lampen en armaturen gaan nog langer mee waardoor u naast de energiekosten ook bespaart op onderhoudskosten.

Led verlichting ook op úw kantoor

De oplossingen van Ledtlverlichting.nl zijn geschikt voor diverse toepassingsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan LED-verlichting voor de receptie, de kantoortuin of -gevel, de gangen, vergaderruimtes, het parkeerterrein en natuurlijk de kantoren zelf. LED als kantoorverlichting is niet alleen een eenvoudige manier om te besparen op de bedrijfskosten, de verlichting zorgt ook voor een comfortabele werksfeer.

Kantoor led verlichting van Ervan

Ledtlverlichting.nl werkt met Ervan by Econe verlichting. Ervan is al jaren bekend in Europa en Amerika en heeft een assortiment LED's speciaal ontworpen als led verlichting voor kantoor. U kunt uw kantoren in stijl verlichten met de moderne ontwerpen led panelen, led downlights, of kiezen voor een meer eenvoudig ontwerp zoals die van de led tl buizen. Kantoor led verlichting doet niet onder aan andere verlichtingsbronnen en biedt toch een energiezuinige wijze van verlichting. Met de led verlichting op kantoor kunt u op verschillende manieren ruimtes en terreinen verlichten. Of u nu uw kantoorverlichting in het plafond wil bevestigen als (dimbare) spotjes, u liever voor de stijlvolle led panelen kiest in wanden of plafonds, of eenvoudig snel wilt over stappen op LED en uw tl-buizen wilt vervangen met LED tl-buizen. Bij Ledtlverlichting.nl is het allemaal mogelijk. Wij komen de lampen bij u vervangen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Heeft u vragen of wilt u weten wat u eigenlijk kunt besparen door uw kantoorverlichting te vervangen met onze led verlichting voor kantoor? Neem dan contact met ons op.

Referenties