Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

De kosten van Led TL-Verlichting?

De kosten en de voordelen van LED-TL verlichting horen bij elkaar als Yin en Yang. Naast het heldere licht is het tevens helder dat u energiezuinigere en goedkopere verlichting heeft door inzet van de LED-TL. Natuurlijk zijn er Chinese produkten op de markt die qua prijs lager liggen dan onze Nederlandse led buis. Voor deze Chinese produkten betaald U op termijn echter meer. Dit komt onder andere door de snelle licht achteruitgang, zelfs tot binnen 1 jaar. Verder kunnen de Chinese led drivers niet tippen aan de kwaliteit van onze nederlandse gepattenteerde techniek. Wij adviseren U graag over ons Nederlands produkt van top kwaliteit.

LED-TL verlichting: is snel terugverdiend

In vergelijking met andere energiebesparende maatregelen, is de investering in LED-TL zeer snel terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 1 tot 2 jaar. Na deze periode bespaart u met uw nieuwe kantoorverlichting, schoolverlichting of andere bedrijfsverlichting vele tientallen procenten op uw energienota en hoeft u geen nieuwe TLbalken meer aan te schaffen omdat de LedTL lampen al gauw vijftigduizend branduren mee gaan!

Langere levensduur

Zoals al eerder aangehaald gaan onze LED-TL lampen maar liefst 10-12 keer keer zo lang mee als uw huidige TL-balken.

Subsidie door Energie Investeringsaftrek en Kleinschaligheids Aftrek.

Op de LED TL is de EIA (Energie Investeringsaftrek) van toepassing waardoor U ongeveer 12% van het  aankoopbedrag terug  krijgt via belastings voordeel. Verder kunt u tot maximaal 25% terug krijgen door kleinschaligheids aftrek.

Wij gaan ervan uit dat uw interesse met deze informatie gewekt is. Wij lichten u dan ook graag e.e.a. toe in een persoonlijk gesprek, waarbij we tevens een vrijblijvende demonstratie geven van uw besparingspotentieel bij inzet van LED TL verlichting.

Referenties