Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

LED Panel

Led panelen zijn relatief nieuw op de verlichtingsmarkt. Ze zijn de perfecte vervanging voor TL-armaturen in een systeemplafond, maar ook zonder systeemplafond zijn de led panelen geschikt.

Led paneel verlichting: voor welke ruimtes?

In principe is led paneel verlichting geschikt voor elke ruimte, toch zijn er een aantal plekken waarvoor led panelen éxtra geschikt zijn:

  • Showrooms. Led paneel verlichting zorgt voor een strakke showroom met heldere en goede verlichting.
  • Kantoren. Led panelen stralen meer rust uit en zien er beter uit dan TL-bakken, daarom gebruiken veel bedrijven ook led paneel verlichting.
  • Winkels. Goede verlichting is onmisbaar voor winkels waarin producten gestald worden, maar denk bijvoorbeeld ook aan een tandartsenpraktijk of een fotostudio.

Led paneel verlichting van Ervan by Econe

Ledtlverlichting.nl biedt led panel lights van Ervan by Econe. Deze panelen hebben een aluminium frame, wat zorgt voor een goede warmteafvoer. Tevens is de verlichting energiezuinig en heeft het een moderne uitstraling. Derhalve worden LED panelen zowel decoratief als functioneel ingezet. Enerzijds bestaan er Led panels die dienen als plafondverlichting, anderzijds zijn er panelen die worden aangelegd als discovloer, als onderdeel van een etalagewand of verlichting in de gevel.

Led panel lights zijn verkrijgbaar in rechthoekige, vierkante en ronde panelen. Vooral panel lights hebben een mooie en modern design. Perfect voor ruimtes die ontworpen zijn om publiek te prikkelen. De stijlvolle verlichting heeft ook dimbare varianten. Zo kan het licht nog zachter in uw ruimten worden verspreid.

Wilt u advies over welke paneel verlichting het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op, via het contactformulier.

Referenties