Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Led tl verlichting

Ledtlverlichting.nl is de specialist van Nederland op het gebied van LED-TL verlichting. LED-TL verlichting is verlichting die de TL verlichtingstechniek combineert met LED verlichting. LED verlichting bestaat uit kleine led-lampjes, light-emitting diodes. Deze diodes stralen licht uit: de zogenoemde LED verlichting. Het grote voordeel van LED verlichting is dat het veel minder elektriciteit nodig heeft om licht te kunnen geven. Hierdoor slijten de lampjes tegelijkertijd minder snel en gaan de LED lampen langer mee. LED-TL verlichting bestaat uit LED lampjes, maar de lampen kunnen gewoon ingebouwd worden in de TL armaturen. Armaturen zijn de draagconstructies van lichtbronnen. Er zijn ook LED armaturen, maar doordat ze ook geconstrueerd kunnen worden aan de veelvoorkomende TL armaturen, is de drempel nog lager om over te stappen op de energiezuinige lampen van de toekomst: LED verlichting.

TL LED verlichting

Met TL LED verlichting verlicht u dus op een energiebesparende manier allerlei ruimtes. De verlichting is voor iedere ruimte geschikt: binnen en buiten, vochtige en stoffige ruimtes, en kleine en grote ruimtes.

De TL LED verlichting van Ledtlverlichting.nl is van het kwaliteitsmerk Ervan by Econe. De LED verlichting is energiezuinig en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De producten van Ervan by Econe worden continue elektronisch en optisch getest, en verbeterd op kwaliteit. Ze hebben tevens een moderne uitstraling en zijn bovendien verkrijgbaar in diverse typen en afmetingen.

De voordelen van LED TL verlichting

  • Gemakkelijk te monteren, ook in TL armaturen
  • Voordeliger bij nieuwbouw door de besparing op plafondruimte en bekabelingkosten
  • Energiezuinig, dus een lagere energierekening en minder schade aan het milieu
  • Geeft op een prettige manier licht door een lagere trilfrequentie
  • Geen warmte afgifte of straling
  • Langere levensduur van +/- 50.000 branduren (10 maal de levensduur van de TL lampen en spaarlampen)
  • Schokproof doordat er geen gloeidraad in zit, en gaat hierdoor niet stuk bij schokken
  • Minder onderhoud doordat de lampen langer meegaan
Referenties