Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

LED TL

De LED-TL buizen van Econe zijn de energiezuinige varianten van de conventionele tl-buizen. De tl verlichting in de buizen is vervangen door energiebesparende LED lampen en vormen zo de LED-TL buizen.

LED techniek

LED-TL verlichting is energiezuinig doordat er minder stroom verbruikt wordt en de stroom die gebruikt wordt, ook nog eens meer licht geeft. Door de moderne technologie van LED-TL buizen bespaart u al snel tientallen euro's op uw energienota. Zeker als u grote bedrijfsruimtes moet verlichten, kunt u ontzettend veel besparen met gebruik van LED-TL buizen.

Diverse maten en functies

De LED-TL buizen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er andere LED buizen voor de verlichting van koelcellen en vriezers, vleesvitrines, groente- en fruitvitrines, en hebben de buizen verschillende stralingshoeken. LED-TL buizen bestaan ook in dimbare varianten en varianten met een bewegingssensor, voor bijvoorbeeld parkeergarages. Alle gangbare TL buizen zijn dus ook verkrijgbaar in de energiezuinige variant met LED verlichting.

De LED buizen bestaan in lengtes van 60 cm, 90 cm, 120 cm en 150 cm.
Hiernaast zijn de LED-TL buizen verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes (wattage).

Welke LED-TL buizen voor uw bedrijfsruimte?

Wij kijken graag samen met u naar de keuze binnen onze Econe LED-TL buizen en geven u een onderbouwd deskundig advies.

LED-TL buizen zijn gewoon geschikt voor uw oudere TL armaturen. Vraag gratis een proefexemplaar aan met de knop bovenin het menu, en probeer het uit!

Referenties