Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

LED Tri-Proof

LED verlichting is voor uw bedrijf vele malen voordeliger. U bespaart op energiekosten, onderhoudskosten en vervangingskosten. LED gaat langer mee dan gloeilampen en tl-verlichting, en geeft evenveel licht als andere lichtbronnen, met het gebruik van minder energie.

Armaturen led

LED armaturen zijn de draagconstructies voor LED lampen. Ze zijn speciaal gemaakt voor de energiezuinige verlichtingsbronnen en zorgen door het ontwerp voor een nog beter benut van uw LED lampen. Ze zijn op een dusdanige manier geconstrueerd dat er geen stof en water kan binnendringen, wat de levensduur van uw lampen bevordert en ook de brandveiligheid verbetert. De warmteafvoer van de LED armaturen zorgt er mede voor dat de LED lampen zo lang meegaan. Een Led tl armatuur is sterk en gaat net zoals de LED-verlichting zelf ontzettend lang mee. Hiernaast zijn de armaturen voor led corrosieproof. De installatie is daarentegen eenvoudig.

Er zijn 3 soorten armaturen voor led-lampen: de Tri-proof, de Mini Tri-proof, en de Koppelbare led tl armatuur.

Led tl armatuur koppelen

De LED armaturen zijn in diverse maten beschikbaar. U kunt ook voor een lange rij verlichting de LED lampen aan elkaar koppelen. Hiervoor dient de Koppelbare led tl armatuur. Net zoals de andere twee LED armaturen zijn deze armaturen verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en met verschillende afdekkappen.

LED hoeft niet per se in armaturen voor led bevestigd te worden. LED-lampen passen ook in de tl-armaturen. Uiteraard heeft het meer energiebesparende voordelen als u kiest voor de ontworpen LED armaturen, maar dit kan ook op een later moment om de kosten te spreiden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Referenties