NEDATO BV

NEDATO BV besluit tot implementatie Led verlichting van Econe BV binnen haar bedrijf

Nedato is de Nederlandse aardappelteler organisatie die behoort tot de top van de aardappelcollecterende bedrijven in Nederland en Europa. Op het bedrijventerrein “De Bosschen” te Oud-Beijerland is het moderne kantoor en haar sorteer-,was- en verpakkingsbedrijf te vinden. Door goede overeenstemming tussen bedrijfsleiding, de kwaliteitsmanager, de technische dienst van Nedato en onze lokale vertegenwoordiger heeft de directie het startsein heeft gegeven voor algehele implementatie Led verlichting van Econe BV.

Na voorselectie en enkele uitgebreide praktijktesten is men over gegaan tot de installatie van Power-Led TL's in de kantoren en verschillende bedrijfsruimten van onder andere de krachtige Power-Led Tl's van Econe BV. Door de implementatie van onze krachtige Led TL lampen realiseert Nedato nu een aanzienlijke kostenbesparing die past binnen het managementbeheid van het bedrijf dat er tevens op gericht is om prestaties op milieugebied te verbeteren.

Econe BV dankt Nedato voor haar vertrouwen en wensen haar succes met haar verdere stappen op het terrein van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Terug naar overzicht

Referenties