Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Reseller worden?

Ledtlverlichting.nl is onderdeel van ECONE. Wij zijn altijd op zoek naar wederverkopers of installateurs die van ons aanbod gebruik willen maken. ECONE levert al jaren professionele LED-verlichting aan de zakelijke markt. Zo hebben wij in het verleden al veel verschillende kantoorgebouwen, industriehallen, parkeergarages en winkels voorzien van LED-verlichting.

Hoe werkt het?

Wanneer u wederverkoper van onze producten wordt, bestellen uw klanten gewoon bij u de gewenste producten. U kunt onze producten verkopen aan uw (toekomstige) klanten. Daarbij kunt u op onze ervaring en expertise steunen. Bovendien kunt u profiteren van scherpe inkooptarieven. Omdat wij rechtstreeks contact hebben met de fabrikant kunnen wij grote aantallen voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast kunt u van onze expertise gebruik maken om uw klanten te adviseren omtrent energiebesparing en verlichting.

Waarom reseller worden?

ECONE is onderscheidend door de kwaliteit van onze producten. Wanneer u zich wilt onderscheiden op de markt van LED-verlichting, dan krijgt u bij ons:

  • LED lampen van hoge kwaliteit;

  • Zaken rechtstreeks met fabrikant/importeur;

  • Zeer scherpe prijzen;

  • Goede levertijden, service en betrouwbaarheid.

Als partner van ECONE krijgt u een eigen inlogaccount waarin u technische productinformatie kunt raadplegen. Tevens geeft het account toegang tot nieuws over de laatste trends en producten op het gebied van energiebesparing en verlichting.

Wilt u als bedrijf ook onderscheidend zijn op het gebied van duurzame verlichting? Wilt u ook meewerken aan een maatschappelijk verantwoorde toekomst? Neem dan contact met ons op.

Referenties