Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Schoolverlichting

Een omgeving creëren waarin zowel leerlingen als leerkrachten kunnen uitblinken is belangrijk voor een optimale prestatie van leerling en docent. Goede schoolverlichting stimuleert zowel leerlingen als docenten, zodat de beste resultaten behaald kunnen worden. In een comfortabele leeromgeving blijven leerlingen alert en gretig om mee te doen. Slechte verlichting heeft daarentegen een negatief effect op de prestaties van leerlingen en docenten. LED schoolverlichting is een energiebesparende maatregel waarmee niet alleen het comfort in scholen toeneemt, maar ook het ziekteverzuim daalt en de energiekosten omlaag gaan. Vooral bij gebrek aan voldoende daglicht is LED-verlichting een goede oplossing.

Waarom nieuwe schoolverlichting?

Uit onderzoek is gebleken dat 60 tot 70 procent van de elektriciteitsrekening van scholen bestaat uit de verlichtingskosten. Vooral oudere schoolgebouwen hebben nog geen duurzame verlichting. LED schoolverlichting draagt dus bij aan lagere kosten én hogere kwaliteit.

Nieuwe LED schoolverlichting biedt de volgende voordelen:

  • Het werkplezier van het personeel gaat omhoog;
  • Het concentratievermogen en de motivatie van de leerlingen worden gunstig beïnvloed;
  • De energiekosten gaan omlaag.

Proefplaatsing van de schoolverlichting

Ledtlverlichting.nl plaatst in scholen LED-verlichting van Ervan by Econe, populaire verlichting op de zakelijke markt. Op de pagina Ervan by Econe leest u meer over deze verlichting. Via de website kunt u een proefexemplaar van uw keuze aanvragen, om de lichtopbrengst en besparing te ervaren die met onze schoolverlichting gerealiseerd kan worden.

Wilt u ook meer besparen op schoolverlichting? Wilt u het leren lichter maken voor uw scholieren of studenten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, lichtadvies of een proefexemplaar van onze verlichting.

Referenties