Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Verlichting bedrijfspand

Voor uw bedrijfspand bent u op zoek naar duurzame en energiezuinige verlichting. Met led verlichting voor uw bedrijfspand draagt u bij aan het milieu en bespaart u geld.

Tot een aantal jaar geleden was 'gewone' tl-verlichting nog een vrij voordelige verlichting, maar tegenwoordig kunt u beter kiezen voor ledverlichting voor uw bedrijfspand of kantoor. Tegenwoordig worden daarom in Nederland de meeste kantoren en bedrijfspanden uitgerust met led (tl) verlichting.

Efficiënte en veilige led verlichting bedrijfspand

Efficiëntie is belangrijk voor uw bedrijf. Onverwachte lichtuitvallen kunnen u geld kosten indien daarmee werkuren van uw personeel verloren gaan. Daarnaast is een veilige verlichting belangrijk. Door een goede verlichting verkleint u de risico's op bedrijfsongevallen. Onze ervaren monteurs plaatsen uw verlichting op professionele wijze, zodat u profiteert van een zo efficiënt en veilig mogelijke verlichting van uw bedrijfspand.

Waarom led?

Een van de belangrijkste voordelen van led verlichting in uw bedrijfspand is het lager energieverbruik. Door uw bedrijfsverlichting te vervangen met voordelige en duurzame led tl verlichting kunt u 50 tot 90 procent besparen op de energierekening. Een ander bekend voordeel van ledverlichting is de langere levensduur. Ledverlichting gaat veel langer mee dus hoeft u minder te investeren in de vervanging van de verlichting van uw bedrijfspand. Tegelijkertijd bespaart u hiermee op vervangingskosten. Omdat een ledlamp 3 tot 4 keer zo lang mee gaat dan traditionele verlichting, bent u minder tijd/kosten kwijt aan het vervangen van de verlichting.

Verlichting bedrijfspand eenvoudig plaatsen

De verlichting van uw bedrijfspand vervangen is voor Econe een eenvoudige klus. We vervangen uw huidige verlichting snel en veilig door onze duurzame ledverlichting. Neem contact met ons op voor een offerte en een persoonlijk advies.

Vragen over subsidie led verlichting?

Als bedrijf kunt u in aanmerking komen voor subsidie voor led verlichting. Door de overheid wordt hier jaarlijks een bepaald bedrag beschikbaar gesteld. De subsidie-aanvraag dient u maximaal 3 maanden na de orderbevestiging aan te vragen. Daarnaast zijn er een aantal andere regels van belang. Voor advies of hulp bij de aanvraag voor subsidie led verlichting kunt u ook bij ons terecht.

Bekijk onze referenties

Referenties