Gratis proefexemplaar Bereken nu uw voordeel
Onze online pdf catalogus

Werkwijze Led TL Verlichting

Led TL Verlichting hanteert een innovatief concept binnen de verlichtingswereld. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van uw bestaande TL buizen verlichting door LED-verlichting.

Een van onze medewerkers rekent graag voor u uit hoeveel geld u kunt besparen door uw huidige TLbuizen te vervangen door onze Led TL spaarlampen. Dit document waar de bedragen zwart op wit staan en volledig voor u uitgerekend, maakt uw beslissing om uw bestaande verlichting te vervangen voor LED verlichting wel heel erg gemakkelijk.

Vanaf 1 januari 2016 is de Energie Inverterings Aftrek (EIA) verhoogd naar 58%.!  Investeer dan ook nu.

Advies en subsidie

Wij willen graag het milieu en u(w bedrijf) helpen te verlichten. Behalve het leveren van onze Led TL lampen van Ervan by Econe, adviseren en helpen wij u ook graag met de bijbehorende subsidieaanvraag om de aanschaf voor u nog aantrekkelijker te maken.

Actie?

Led TL-verlichting levert en adviseert rechtstreeks aan bedrijven als verlichtingsgroothandel, maar levert en adviseert sinds kort ook aan particulieren.

Elke dag die u nog wacht kost u en ons geld dus laat svp een van onze adviseurs u voorrekenen hoe u gebruik kunt maken van deze win-win situatie door Led TL verlichting!

De Energieinvesteringsaftrek is per 1 januari verhoogd naar 58%  !  Investeer in energiezuinigeverlichting en verdien!!

Referenties